Fondo web
Passatgers
  • Anada   
  • Anada i tornada  
Sortida
Destinació
Data
Cadires nadó  
Les nostres rutes turístiques
Últims videos
Fotografies AutoLux
  • Vilafranca del Penedès
  • Golf Calafell
  • Varias
  • Varias2

Grup Taxi AutoLux

Autolux Serveis Integrals de Transports SL, inscrita al registre mercantil de Tarragona, Tom 2117, Foli 96, Full T-31.921, inscripció 1 ª i amb CIF B-43.820.729.

És una empresa de lloguer de vehicles amb conductor amb delegacions a Barcelona i Tarragona. Amb més de 10 anys d'experiència és una de les principals empreses del transport del tipus Gran Turisme a Catalunya, i l'única a comptar amb l'exigent classificació empresarial RI-D el que ens atorga un estatus de gran qualitat.

La nostra forma de treball està totalment transparent i amb preu tancat. Vostè pot contractar el servei via telèfon, via Internet o directament a les nostres oficines. Després de confirmar el servei, per part del nostre personal, vostè disposarà d'un document amb una referència, amb la qual podrà estar totalment informat de l'estat del servei. Per a qualsevol tipus de consulta o aclariment, posem a la seva disposició, de dilluns a divendres i de 8 a 19:30 h, el telèfon +34 902.10.50.52. A més per a serveis prèviament contractats i fora d'horari d'oficines, disposem d'un telèfon mòbil d'urgències 24 h, amb el qual podrà contactar directament amb el nostre servei de trànsit, per resoldre incidències d'extrema urgència. El telèfon és +34 650.428.577 (preguem utilitzar aquest servei només en cas d'urgències). Autolux dóna servei de taxi amb cotxe, minivan o monovolum per a tot Catalunya. Les nostres llicències de Gran turisme, ens permeten inici i final del viatge a qualsevol lloc. Els nostres Taxis Gran Turisme, no tenen distintius com a tal donant una imatge d'exclusivitat sense costos addicionals.

Donem serveis per a empreses anant a buscar als seus clients a l'aeroport de Barcelona i oferint-los un tracte VIP des que va arribar. La nostra professionalitat, discreció i exclusivitat són màximes; vostè podrà estar tranquil que els seus clients estan en les millors mans. Per trasllats des de o cap a l'aeroport de Barcelona, aeroport de Girona, Aeroport de Reus i port de Barcelona, extremem encara més la puntualitat. Vostè pot demanar que el xofer parli anglès i que tingui un cartell visible amb el seu nom a l'hora de recollir-lo. Tots els nostres serveis des de llocs de partida com aeroports inclouen pàrquing i fins a 3 hores d'espera per retards de vols. Per a la resta de serveis s'inclou 30 minuts d'espera sense prèvia justificació per part del client.

Tenim una àmplia oferta de rutes turístiques per Barcelona, Tarragona i Girona; Pot veure la nostra oferta a la pàgina principal del grup prement sobre cadascuna de les imatges de la secció de rutes turístiques. Iniciem les rutes turístiques a l'Aeroport de Barcelona, l'Aeroport de Reus, l'Aeroport de Girona, el Port de Barcelona o on vostè disposi. Som extremadament puntuals i efectius; Si el seu creuer fa escala al Port de Barcelona, nosaltres podem organitzar excursions per veure la ciutat en cotxe, minivan, minibús o autocar. I si ha vingut amb la seva família i té nens, cap problema; Només ha de avisar-nos i posarem a la seva disposició les cadires de nen necessàries per gaudir fent turisme a Barcelona amb tota la tranquil • litat que li pot donar Autolux i més de 10 anys d' experiència donant el millor servei.

Més informació
El seu email
La seva qüestió
Barcelona corporate Barcelona Transport Barcelona Transfers Airport Barcelona Barcelona shuttle Barcelona chauffeur Barcelona family
Autolux24hx365d 24 hores x 365 dies
AllVehicles Tot tipus de vehicles
PunctualAutolux Màxima puntualitat
UtmostProfessionalism Altament professionals
Driverslanguages Xofers multilingües
CreditCardsAccepted Targetes de crèdit
Barcelona City
Tarragona City
902.10.50.52 (de dilluns a divendres de 7:00 - 19:30h)- reservas@autolux.cat - URGÈNCIES 24H: 650.428.577